- Cikk: Colt Double Eagle
 - Cikk: IWA 2010 - Umarex
 - Cikk: Erma EGP 790
 - Cikk: Mauser 45 Magnum
 - Cikk: HW10GR
 - Cikk: HK P30 vs. RG96
 - Cikk: Röhm Vector CP1
 - Adatlap: Bruni GAP 
 - Cikk: Szánakasztó
 - Cikk: Élesből-gázrevolver
 - Jogos védelem!! - frissítés
 - Cikk: Reck Defender...
 - Cikk: RG88 és HSc 90
 - Adatlap: Baron P228
 - Adatlep: Retay Lord
 - Adatlap: Retay D. Eagle
 - Adatlap: Keserű Elite-20
 - Adatlap: FÉG GRH
        


 

                      
Nagant 9mm P.A.K - az internacionalista gázrevolver   Nagant            A cári Oroszország által rendszeresített, majd később a szovjetek által is előszeretettel használt Nagant M1895 revolver az egyik legtovább szolgálatban levő katonai oldalfegyverek egyike, egy darab történelem. A gázrevolverré alakított, hétlövetű Nagant  teljesen acélépítésű, de töltetlenül 750 grammot nyom és 23 centiméteres hosszával sem az ideálisan rejthető önvédelmi eszköz -  inkább szívdobogtató gyűjteményi fegyver.
                                          
ZVI Night Hawk - leg-leg-leg   ZVI Night Hawk                 
A ZVI Night Hawk gázpisztoly legfontosabb jellemzője, hogy anyagában megegyezik az éles kivitellel. A kis tömeg érdekében tokja alumínium, minden más azonban acél, CNC-vel megmunkálva, elsőrangú precizitással illesztve, elkészítve. Az pedig még érdekesebbé teszi, hogy a fegyver a maga műfajában három felsőfokú jelzővel is büszkélkedhet.. A Nigh Hawk ma a legkönnyebb és legkisebb 9 mm PAK kaliberű öntöltő gázpisztoly a piacon.

                                          
Alfa gázrevolverek - az aCZélos csehek  Alfa                             
Gáz-riasztó fegyverekkel kapcsolatban az ember gyakran hallja, hogy "ez a gázpisztoly ugyanaz, mint az éles" vagy "ez a revolver csak a csövében tér el az igazitól". Az esetek döntő többségében ezek alaptalan állítások. Vagy az illető "szakértelmét" tükrözik, vagy ezzel a marketinghazugsággal akarnak ránk sózni valamit. Az Alfa gázrevolverek azonban a ritka kivételek közé sorolhatók, mert valóban megegyeznek az éles társaikkal.

                                                                
Keserű Micromax - kicsiben nagy        Keseru Micromax                                                  
A Keserű fegyvergyár célja a Micromax-al annak kikísérletezése volt, hogy mekkorára lehet tömegben és méretben zsugorítani egy 9 mm-es gáz-riasztó fegyvert. A kis gázpisztolyról majd mindenkinek, aki kezébe vette, az volt a véleménye, hogy "akarok egy ilyet". Ugyanis annyira ijesztően kicsi és könnyű, hogy rejtett viselésre gyakorlatilag verhetetlen. A fegyver korlátozott számban készült, ára is ezt tükrözően igen magas.
  
                                    
Weihrauch Arminius HW37 Weihrauch Arminius HW37                                                                   
A gáz-riasztó fegyverek többsége kis szilárdságú cinkötvözetből készül, szinte nagyítóval kell keresgélni azt a néhány típust, melynél egy-két fődarab acélból van. A revolverek világában is egyre ritkább a dolog, noha sok igényes vásárló keres ilyeneket. Gyakran azonban szembesülve a valóban minőségi darabok komoly árával, lelohad lelkesedésük. A német Arminius HW37 árát és kvalitásait figyelembe véve igazán jó vétel.

                                                                           
Piexon JPX - sugárpisztoly, de nem sci-fi!   Piexon JPX               
A nemrégiben a piacra kerül új önvédelmi eszköz, a Piexon JPX leginkább egy sugárpisztoly fantázia-formáját ötvözi egy idegkorbács hatásával. Az eszköz azért nem ennyire egzotikus, hiszen a már jópár éve kapható Guardian Angel / Dog Shock pirotechnikai elven működő folyadéksugár-kilövők továbbfejlesztett változata. A legfontosabb különbség a megnövelt teljesítményben és az újratölthetőségben van az új JPX modell javára.

                                 
                                
                               
                                                                                                                                   
  <<< Előző oldal                                                                                          Következő oldal  >>>
 
Impresszum    
    © 2005. Minden jog fenntartva! Gázpisztoly.hu